Gratis 44 Aanjagers

Van droom naar een succesvolle business

Introductie

Mijn naam is Esther Krook en op mijn 40e ondernemer geworden. Nu een paar jaar verder, na 2 opleidingen en diverse trainingen en diverse coaches die mij begeleidden, ben ik zelf inmiddels succesvol als ondernemer. Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg. En ik zie in elk probleem een kans en zoek praktische oplossingen.

Mijn ervaring als succesvolle ondernemer wil ik met Business Goed Geregeld graag overdragen aan ambitieuze vrouwen die rond hun 40e ondernemer zijn geworden of deze ambitieuze stap zetten.

Het “er zijn” voor de ander is mijn WHY.

Wat leuk dat je de 44 aanjagers tot je hebt genomen. Ga aan de slag met de aanjagers die jou het meest raken. Een aantal aanjagers zijn uit mijn marktonderzoek onder 40+ ondernemers naar voren gekomen en een aantal zijn mijn eigen aanjagers.

Hieronder vind je per blok 8 aanjagers. Je kunt na ieder blok door naar de volgende 8.

Ik ben benieuwd welke aanjagers jou raken en welke acties je nu gaat doen. Laat het weten per mail (esther@businessgoedgeregeld.nl) en je ontvangt altijd een nieuwe inspirerende mail terug.

 Warme en ondernemende groet,

Esther Krook

Vraag nu je aanjagersessie aan.

Boek nu hier jouw gratis aanjagersessie.

Deel je vraag en mijn aanjager gaat voor jou aan.
Ik wil jou inspireren, op gang brengen en nieuwe inzichten geven.

Ik kijk ernaar uit om met jou in gesprek te gaan.