Esther Krook

Het leven begint bij 40 is een uitdrukking die je vast wel kent

Mijn naam is Esther Krook en voor mij is het jaar dat ik veertig werd inderdaad life changing geweest. Ik sprong in het diepe en schreef me in als ondernemer bij de Kamer van Koophandel. Ineens door een advertentie die ik zag op Facebook voor de opleiding tot Virtueel Assistent. 1 oktober 2017 was ik ondernemer met VA Goed Geregeld.

Een wereld ging voor mij open en een reis in persoonlijke ontwikkeling waar je U tegen zegt. Maar het hoort thuis in de categorie één van de beste beslissingen ooit. Naast mijn baan in loondienst in de HR begon ik met ondernemen. En dat ging steeds beter op 1 oktober 2018 was ik voor 100% ondernemer en gestopt met loondienst.

De eerste paar jaar ben ik ondernemer geweest als Virtueel Assistent en heb ik vele ondernemer met verschillende taken mogen ondersteunen. Na een paar jaar en een groeiende winst begon het te kriebelen. Mede doordat klanten zeiden jij bent veel meer dan een VA. Jij coacht en zorgt dat ik in actie kom. Jij jaagt me aan om de juiste stappen te zetten.

Dat liet mij niet los en in 2021 ontdekte ik de boeken van John Strelecky The Why Cafe en The Big Five for Life.
Het ontdekken van mijn Big Five for Life (mijn vijf grootste levensdolen) en mijn reden van bestaan heeft een unieke positieve invloed op mijn leven. Ik heb 100% helder wat ik doe en waarvoor ik het doe. Ik besteed mijn tijd aan dingen waar ik blij van wordt en energie van krijg.
Meer focus, geluk en werkplezier. Van hard werken met een D naar leven en werken met mijn hart met een T. En elke dag museummomenten toevoegen aan mijn museum. Inmiddels ben ik gecertificeerd Big Five for Life coach en heb de licentie van de persoonlijkheidstest de Balans Kleurentest.

Mede geïnspireerd door mijn klanten heb ik het roer omgegooid en is VA Goed Geregeld nu Esther Goed Geregeld en Business Goed Geregeld geworden en ben ik de eerste Positieve Business Aanjager. Een Positieve Business Aanjager is iemand die je aanjaagt op de manier die bij jou past door het inzetten van positieve aanjagers. Dit zijn hulpmiddelen die triggeren om in actie te komen.
Met als resultaat dat jij ook van hard werken met een D naar leven en werken met je hart gaat met een T.

Anderen in hun kracht zetten en hun hart te gaan volgen is wat ik elke dag doe. Als gecertificeerd Big Five for Life coach zet ik onder andere de wereldwijd succesvolle methode Big Five for Life in en heb ik de licentie voor de Balans Kleurentest. In 2023 volg ik een opleiding voor ACT therapie om zo nog meer voor anderen te kunnen betekenen.

Ik ben getrouwd met Martijn de bonusvader van mijn kinderen Renzo en Jarno, twee heerlijke pubers. Wij hebben 4 adoptiekinderen die we financieel steunen om zich verder te kunnen ontwikkelen. Je kan bij mij altijd langs kan komen voor een pannetje soep als het even wat minder gaat, een wandeling of een luisterend oor.

We wonen in het midden van het land met een kat en twee konijnen, echte knuffeldieren. Chocolade in mijn buurt is niet veilig en ik ben ook verliefd op mijn knalblauwe Toyota Aygo.

Wil je meer weten plan een kennismaking met mij in.

Mijn Big Five for Life

V

Vrijheid: vrij leven, vrij ondernemen, vrij wonen. Vakanties met ons gezin en vakanties mogelijk maken voor anderen.

Mijn droom: een stichting oprichten om vakanties mogelijk te maken voor anderen.

L

Leven vanuit positiviteit en liefde.

Dankbaar zijn voor alles en een positieve aanjager zijn voor iedereen om mij heen.

I

Inspireren van mezelf en anderen door te blijven leren en succesvol te ondernemen met mijn hart.

E

Esther Goed Geregeld is een merk waaronder diverse organisaties hangen zoals Business Goed Geregeld, Academy Goed Geregeld en Vakantie Goed Geregeld.

G

God en de bijbel als levensgids gebruiken.

Houd van de Heer, je God, met je hele hart, met je hele ziel, met je hele verstand en met al je kracht. En houd evenveel van je medemensen als van jezelf.’
Lucas 10:27

Mijn reden van bestaan: verbinden en inspireren vanuit vertrouwen, positiviteit en liefde

Volg Esther

Contact

Pepersgoed 4
3882 PK Putten
T: 06-43005177
E: contact@businessgoedgeregeld.nl
W: www.businessgoedgeregeld.nl
KvK: 69716250
BTW: NL002140197B75