Blog Business Goed Geregeld

Hoe de vraag “Wat wil ik?” jouw leven kan veranderen

door | mrt 10, 2023

Dames, we weten allemaal dat we fantastisch zijn in het zorgen voor anderen. Maar soms zetten we onszelf op de achtergrond en vergeten we dat we ook voor onszelf moeten zorgen. Laat me je een geheim vertellen, het is helemaal oké om af en toe aan jezelf te denken!

Het is belangrijk om onszelf de vraag te stellen: Wat wil ik?

Naarmate we ouder worden, dragen we allemaal onze eigen rugzak vol met ervaringen, emoties en levenslessen. Net als chocolade, dragen we allemaal onze eigen unieke smaak en textuur met ons mee. Het kan een uitdaging zijn om onze eigen smaak te ontdekken te midden van alle drukte, verantwoordelijkheden en de rugzak met bagage. Maar het is essentieel om te ontdekken wat onze eigen waarden zijn en wat we willen bereiken in het leven.

Het vinden van ons antwoord op de vraag “Wat wil ik?” stelt ons in staat om onze eigen weg te vinden en onze eigen doelen te stellen. Het stelt ons in staat om authentiek te zijn en ons eigen pad te volgen, in plaats van te voldoen aan de verwachtingen van anderen.

Het is dan belangrijk om ons te concentreren op wat we echt willen en wat ons gelukkig maakt, om ons leven vorm te geven op onze eigen voorwaarden en onze eigen successen te behalen. Je hebt de kracht om jouw leven vorm te geven en om jouw unieke bijdrage aan deze wereld te leveren.

Wat wil jij?

Misschien heb je altijd al gedroomd van een carrière-switch, een wereldreis maken, of een eigen bedrijf starten. Of misschien wil je gewoon meer tijd besteden aan hobby’s en passies die je hebt verwaarloosd of meer tijd doorbrengen met dierbaren. Wat het ook is, je verdient het om jezelf de vraag “wat wil ik” te stellen en de antwoorden serieus te nemen.

Als je wilt ontdekken wat jij echt wilt is het een aanrader om daar hulp bij te zoeken. Investeer in persoonlijke ontwikkeling, coaching en mentale gezondheid. Dit betekent dat je jezelf toestaat om te groeien en te leren, om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en om jezelf uit te dagen. Het betekent ook dat je jouw mentale en emotionele welzijn serieus neemt en dat je zorg draagt voor jouw eigen gezondheid en welzijn.

En als je eenmaal weet wat je wilt, is het tijd om actie te ondernemen. Soms zijn het kleine stappen, soms zijn het grote stappen. Maar elke stap brengt je dichter bij jouw doel. Gun jezelf de kans om te groeien en te bloeien op jouw eigen manier.

Dus dames, laten we onze eigen rugzakken dragen en niet die van anderen. Laten we ons niet langer verstoppen achter de bagage van ons verleden, maar laten we onze eigen weg vinden en ons eigen pad volgen. Laten we de tijd nemen om te ontdekken wat we echt willen en actie ondernemen om onze dromen te verwezenlijken. Laten we ons concentreren op onze eigen behoeften en verlangens, onze grenzen aangeven en ons niet laten beperken door de verwachtingen van anderen. We verdienen het om ons eigen pad te volgen en onze eigen successen te behalen.

Afsluiter met een knipoog

En vergeet niet, als het allemaal even te veel wordt, neem dan gewoon een break en pak een lekker stuk chocolade (of twee, of drie…). Want als er één ding is dat we allemaal nodig hebben, is het soms gewoon een beetje zelfverwennerij. En laten we daarbij niet vergeten om af en toe te lachen en te genieten van het leven, want het leven is te kort om alleen maar serieus te zijn. 

Ben je tot hier gekomen dan bied ik je iets aan: een gratis Positieve Aanjager sessie van 30 minuten om te starten met deze belangrijke vraag te beantwoorden. Plan hier jouw sessie in.

Volg Esther

Contact

Pepersgoed 4
3882 PK Putten
T: 06-43005177
E: contact@businessgoedgeregeld.nl
W: www.businessgoedgeregeld.nl
KvK: 69716250
BTW: NL002140197B75