Blog Business Goed Geregeld

Business = Wat is dat een Positieve Business Aanjager?

door | mei 30, 2022

Aanjager

Als je hiernaar op internet zoekt vind je het volgende:

Iemand die veranderingen voorbereidt I Booster I Activator I Aanstichter I Inspirator I Drijvende kracht.

Mooie woorden en wist jij dat we allemaal weleens een Aanjager zijn. Het zit soms in kleine dingen zoals je kind op weg helpen met een werkstuk. Je vriendin een booster geven omdat ze haar nieuwe baan spannend vindt. Je bent de aanstichter van een nieuwe activiteit in je buurt.

Kijken we dan naar het woord Aanjager in de betekenis van ondernemen dan ben je ook een aanjager voor je klanten. Jij bereidt veranderingen voor, je activeert, je bent de aanstichter en de drijvende kracht op jouw vakgebied.

Daar word jij blij van want jij zet jouw kwaliteiten en talenten volledig in voor jouw klanten en zij krijgen het beste resultaat.

Ondernemen is meer dan jouw eigen vakgebied. Als ondernemer komt er veel op je af en ook jij hebt aanjagers nodig op het moment dat je ze nodig hebt. Om maximaal resultaat te bereiken is het belangrijk om aanjagers te ontvangen die jij nodig hebt. Dan komen we bij het woord Business.

Business

Als we hiernaar weer zoeken op internet dan vinden we:

Plaats waar men iets maakt of doet om geld te verdienen I Ondernemers I Winstgevende handel I Zakendoen

Je schrijft je in bij de KvK en je bent ondernemer, dat is snel geregeld. Jij hebt een doel, iets wat je goed kan waar je energie van krijgt en waarmee jij geld gaat verdienen.
Een mooie ontwikkeling want nu ben je een zelfstandige ondernemer.

Na ruim 20 jaar in loondienst te hebben gewerkt werd ik in 2017 zelfstandig ondernemer en was opeens heel zelfstandig. Ineens was ik directeur, officemanager, ICT’er, boekhouder, marketeer, consultant en nam ook sales voor mijn rekening. Er kwam dus veel op me af.

Ondernemen is doen – in actie komen. Durf fouten te maken en knopen door te hakken.
Het lukt of je leert. Vier je successen en maak er een nog groter succes van.

Dat heb ik gedaan, maar ik heb het niet alleen gedaan. Vanaf mijn start in oktober 2017 heb ik “WIE’S” gezocht die mij hebben aangejaagd op het (vak)gebied dat ik op dat moment nodig had. Een opleiding/training volgen bij iemand, een business coach, een tool/vaardigheid leren van een expert, een samenwerking om een pilot te draaien, een persoonlijke coach als ik even vastliep, werkzaamheden uitbesteden en nog veel meer.

Iedere ondernemer is uniek en heeft mooie talenten en kwaliteiten. En iedere ondernemer staat voor bepaalde uitdagingen omdat er als ondernemer veel op je afkomt en er veel van je wordt verwacht. Als je bedrijf groeit, je drukker wordt en je to-do- lijst groeit heb je aanjagers nodig en dat brengt ons bij de Business Aanjager.

Een Business Aanjager is inspirator, een stuwende kracht die met jou zaken voorbereidt met het doel om succesvol te ondernemen. Je brengt orde en structuur aan in je bedrijf maar wel op je eigen wijze.

Een grote mate van positieve energie is hiervoor noodzakelijk en dat brengt ons bij het woord positief.

Positief

Als we hiernaar op internet zoeken lezen we:

Met aandacht voor de goede dingen I Bevorderlijk I Dienstig I Welwillend I Opbouwend

Kijk, nu komen we ergens. Ondernemen is een reis en die reis kent hoogtepunten en soms ook dieptepunten. Soms sta je even stil. Het hoort erbij en iedereen herkent dit. We schamen ons wel eens als iets niet lukt.

Het is goed en het mag er zijn.
Blijf positief en zoek altijd naar kansen en mogelijkheden.
Het lukt of je leert.

En dan heb je ook weer “WIE’S” nodig, iemand die aandacht heeft voor jouw goede dingen.
Iemand die er voor jou is en die welwillend en opbouwend met je meegaat.

En dan voegen we de drie woorden samen.

Positieve Business Aanjager

Een Positieve Business Aanjager is een WIE met een positieve instelling die gedurende een periode met jou meereist in jouw ondernemersreis. Iemand die in jou het beste naar boven haalt en jou inspireert terwijl jij als drijvende kracht van jouw bedrijf centraal staat.

Deze periode kijken we eerst door middel van de Balans Kleurentest naar wat jouw drijfveren zijn en naar jouw sterke en zwakke punten. Je ontvangt een persoonlijk rapport en een uitgebreide analyse.
Dan gaan we een stapje verder. Want jij wilt grip op je leven, meer succes, meer focus, meer rust en meer plezier. Hierbij ligt de focus op wat jij echt belangrijk vindt in jouw leven en werk.

We gaan op Life Safari en ontdekken wat jouw Big Five for Life is. We ontdekken jouw vijf grootste doelen en jouw reden van bestaan, oftewel “Waarom ben je hier op aarde”. Hiervoor hanteren we de Big Five for Life™ methode. Dit is een wereldwijd beproefd coachconcept dat jou op een unieke en laagdrempelige manier in je kracht zet! Twee dagen midden in de natuur en 100% garantie dat jij jouw Big Five for Life en reden van bestaan zult ontdekken.

Met zo’n mooie rugzak aan bagage kijken we naar je Business. Misschien ben je al een eind op weg of wil je het roer omgooien. De kracht zit in jou en samen ontdekken wij de stappen die nodig zijn met als doel succesvol te ondernemen met je hart. 

We zorgen voor overzicht, orde en structuur op je eigen wijze. De Positieve Business Aanjager is de Inspirator en stuwende kracht om jou te ondersteunen en de Aanjagers te geven die bij jou passen.

Er zijn veel mogelijkheden en als voorbeeld is er een online Academy met 13 aanjagers. Dit zijn modules met thema’s als Sales, Zichtbaarheid, structuur, jezelf in de spiegel kijken om je in korte tijd positief aan te jagen. Is er een thema waarin jij persoonlijk meer nodig hebt dan zijn er boost sessies in te plannen met gastexperts. Ook is er een community waarin je een positieve aanjager voor elkaar kan zijn.
Er is 1:1 begeleiding met mij als Positieve Business Aanjager. Elke twee weken 30 minuten via zoom en een persoonlijk accountability verslag. En bij de 1:1 begeleiding kan je tot € 400 van je investering terugverdienen als jij er het maximale uit haalt.

Je eerste actie is het volgende.

Positieve Aanjager sessie 

Ben je tot hier gekomen dan bied ik je iets moois aan: een gratis Positieve Aanjager sessie van 30 minuten.
Je hebt een aanjager nodig op persoonlijk vlak of voor je business. Jij deelt waar je tegenaan loopt en we gaan samen ontdekken welke positieve aanjagers jij nodig hebt en ik jou gelijk mee kan geven.

Plan hier jouw sessie in.

Volg Esther

Contact

Pepersgoed 4
3882 PK Putten
T: 06-43005177
E: contact@businessgoedgeregeld.nl
W: www.businessgoedgeregeld.nl
KvK: 69716250
BTW: NL002140197B75